09.02.2008

ONF 2008, Piatra Neamt



Noah, ca m-am intors. Cu ce? Cu autocarul. Ce am adus? Un cucui, julituri la ambii genunchi, vanatai si dureri de spate. Ioi da, si o mentiune pe acolo.
Ce este totusi olimpiada? Este un loc magic unde nici playerul nu mai merge bine, ca sa te oblige sa asculti ce zic ceilalti, sa nu te inchizi in tine; aparatul foto nu mai vrea sa faca poze pentru ca ceea ce se intampla la onf, ramane la onf; telefonul nu mai vrea sa sune pentru ca sa te oblige sa iesi din camera si sa te duci pe picioarele tale sa vorbesti cu fata dragutza din camera 208 din Caminul 3. Este un loc fara discriminari. Poti sa fii gras, slab, mic, inalt, fata sau baiat, ca e totuna. Este locul unde fiecare se distreaza cum vrea si nu este obligat de ceilalti sa faca altceva. Este locul unde toti suntem ciudati dar toti vorbim aceeasi limba. Este locul unde cunosti oameni noi si vezi locuri noi. Este magic.
Anul asta Olimpiada mi-a tot incurcat programul. In primul rand, in vacanta aveam planificata o sedinta foto cu o colega si multe ore de studiu. Nu, a trebuit sa ma duc la Piatra Neamt si, pe langa asta, 3 saptamani inainte nu am facut nici mate, deci am destul de mult de recuperat. Apoi, cand am ajuns acolo, vroiam sa ma duc Joi in excursie, sa vad manastirile. Nu nu, m-au chemat la baraj pentru lot. Macar am recuperat acolo niste ore de somn.
A fost frumos, foarte frumos. Moldovenii foarte ospitalieri, internatele nu au avut ore de stingere, mancarea... se putea si mai buna, orashul dragutz, patinuarul foarte fain, probele foarte interesante.
Regrete? Toata saptamana am ignorat-o pe Laura (si-a sters blogu deci nu pot pune link), nu am cumparat mai multa slanina pentru masa noastra festiva din seara de joi, ca cepe am avut destule; nu am facut decat 800 de poze.
A meritat sa-mi strice ONF programul? Da.
Servus ONF, servus scop al meu in liceu. I'll miss you and I'll never forget you!


Ioi da, era sa uit. Te-am luat, Laura :P

10 comentarii:

Anonim spunea...

:D Felicitari! si acuma... bafta in continuare...

Anonim spunea...

super... bravo, ce loc ai luat mai exact? Ai vre-un loc asigurat la vreo facultate fara examen cu ocazia asta?

si... din 800 de poze nu puteai sa pui una si aici?

Anonim spunea...

urmeaza Augustin Maior pe 29 martie, detalii pe pagina facultatii :)

Anonim spunea...

bv pt olimpiada si eu am fost dar din nefericire nu am prins mentiune ci doar cv diploma de onaoare...deoarece mi s-a intamplat o faza urata oricum bv

Anonim spunea...

bv pt olimpiada si eu am fost dar din nefericire nu am prins mentiune ci doar cv diploma de onaoare...deoarece mi s-a intamplat o faza urata oricum bv

Anonim spunea...

si app daca etsi din Satu Mare trebuie sa te stiu macar din vedere...ca ,, cunosc cativa olimpici din lotul vostru

demi spunea...

Multumesc. Pai, eu eram unu cu ochelari care facea mereu poze si statea mai mult cu cei din Salaj :)

Anonim spunea...

.....cum am zis poate din veder...oricum daca vrei sa mai vb id meu e maria_lmv ;)

Anonim spunea...

Felicitari!
Am ales "anonim" pt... rapiditate.
Sunt tatal unuia dintre cei care comenteaza pe blogul tau, deci aproximativ de virsta parintilor tai (se vede si dupa "i" si nu de "â").
M-a atras si autodescrierea ta (unu cu ochelari care facea mereu poze), in care m-am regasit...
Daca rindurile tale despre ONF exprima exact ceea ce simti si daca eu am inteles bine, nu consideri participarea la ON (si cu atit mai mult premiul cucerit, nu "cistigat", cum aud adesea) ca pe o realizare (deosebita).
Cum am observat asta si la fiul meu si nu gasesc explicatia, ma-ntreb (si aici): de ce?
Mie imi pare rau si acum ca, desi am fost foarte aproape in citeva rinduri, nu am reusit macar o participare!
Nu incurajez lauda de sine dar uneori imi amintesc ceea ce zicea nu-mai-stiu-cine: cu modestia se lauda cei ce n-au cu ce altceva sa se laude.

@ articol-sovinism
La inceputul articolului (pretentiile) si la sfirsit (adresarea in maghiara) ai identificat doua din cauze. Eu am repulsie fata de unguri de la virsta de 10 ani cind, fiind la Covasna, mi-a dat vinzatoarea-n cap cu vestitul "nem todom" (nu ma intereseaza daca-i scris corect) cind am cerut o ciocolata.
Si nu pot face paralela cu urmatoarea situatie: impreuna cu un coleg de serviciu, la "Imparatul romanilor" /Sibiu, negasind masa libera, am cerut permisiunea sa ne asezam la o masa; cind cei doi sasi si-au dat seama ca suntem regateni, au renuntat la germana lor si au vorbit romaneste.
Eu as trece peste Ip, Traznea, Moisei, Horea&Closca, Doja (sau Dosza?) dar (unii dintre) ei sunt cei care nu ma lasa!

Revin la subiectul principal: inca o data felicitari si bafta in continuare!

Anonim spunea...

erata: nu pot
sa nu fac
paralela