11.11.2006

O sambata nasoala

M-am trezit la 7:21.
Am pornit calculatorul sa vad daca mai pot sa fac ceva cu Slack-ul asta ce l-am instalat. Tot imi dadea o eroare si numa nu mai stiam ce sa fac cu el. Dar am gasit solutia.
Am mancat, m-am dus la scoala la fizica.
Am facut fizica cu o profesoara destul de ciudata, vorbea foarte monoton. Si mai era o tipa de la Slavici care din a 9-a tot vine la excelenta. Cred ca-i place mult fizica daca vine sambetele aici.
Am terminat la 11 si ceva si am urcat la info s afac si acolo ceva. Am facut numa o problema si in rest m-am uitat pe forumuri sa vad ce o mai aparut.
Am venit inapoi acasa, pe drum am enervat-o inca o data pe o colega. In curand se muta de peste drum si is cam suparat, de aceea ma comport asa.
Acasa m-am cam suparat putin ca mi-a zis mama sa fac niste chestii prin casa. Mie nu-mi place ca atunci cand am un program pt o zi, facut de dinainte, sa imi fie stricat asa aiurea. Ah, am uitat sa mentionez ca programul stabilit pentru azi era sa lucrez la mate limite, ca ne asculta si trebuie neparat sa lucrez la limite, sa nu ma trezesc ca o sa fiu bota, la fel ca la trigo.
Am continuat munca la Slackware-ul 11 proaspat ionstalat, si i-am adaugat ce programe mi-au trebuit. A durat destul de mult, pentru ca am downlodat fiecare program de pe internet, ultima versiune.
S-au intors ai mei de la gradina seara, pe la 17 si iar nu am facut nimic la mate. Acum e ora 20:15 si cred ca o sa ma uit la un film, dar nu sunt sigur.
Ideea este urmatoarea: sunt lenes si dependent de calculator. Ceva trebuie facut, neaparat.

Niciun comentariu: